Electrolux EOE7P31X Zobrazit v plné velikosti

Electrolux EOE7P31X

Osobní odběr zdarma 

Doprava od 299

 

Více informací

Dostupnost: skadem

1 produkt je na skladě

Upozornění: poslední kus skladem!

13 390,00 Kč

18 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Předchozí
Následující

Electrolux 700 SENSE SenseCook EOE7P31X

S troubou Electrolux 700 SENSE SenseCook EOE7P31X si každé jídlo užijete ještě více. Právě ona se totiž postará o to, aby měl pokrm ještě křupavější kůrku a uvnitř byl dokonale propečený – oceníte to při přípravě kuřete, pečení koláčů i třeba ryb nebo jiných mas. Pomůže v tom zejména bohatou paletou funkcí v kombinaci s teplotní sondou.

Jedná se o vestavný typ s velkým objemem 72 litrů a intuitivní obsluhou díky elektronické regulaci teploty i automatické nabídce. Určitě oceníte také pyrolytické čištění, které samo a hlavně účinně odstraní i odolné nečistoty, abyste se nemuseli o nic starat. K ovládání využijete LCD panel a spoustu času ušetří funkce rychlého nahřátí. Nechybí ani přednastavené recepty, které vám pečení ještě ulehčí.

Funkce trouby:

  • Spodní ohřev
  • Ventilátor + světlo
  • Gril
  • Gril + spodní ohřev + ventilátor
  • Gril + horní ohřev
  • Gril + horní ohřev + ventilátor
  • Kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor
  • Kruhové těleso + ventilátor
  • Kruhové těleso + ventilátor Horní + spodní ohřev
  • Horní + spodní ohřev
Se mnou si můžete být dobrým jídlem naprosto jisti.

 

Dokonalá cirkulace vzduchu

Nádherně rovnoměrného pečení je docíleno ideální cirkulací vzduchu výkonným ventilátorem, jenž teplo dostane do všech koutů trouby. Současně to přináší i další výhodu, a to tu, že se trouba rychleji zahřeje. Výsledkem je krásně propečené jídlo a úspora energií.

 

 

Pyrolytické čištění

S pyrolytickým čištěním bude vaše trouba stále jako nová, aniž byste ji museli neustále čistit. Jedná se totiž o chytrý samočisticí systém, jenž spálí při vysoké teplotě mastnotu a ostatní zbytky na jemný popílek. Ten už pak jen setřete hadříkem a máte hotovo.

 

 

LCD displej

LCD displej umožní nastavit délku, režim a teplotu přípravy pomocí dotyku prstu. Stejně tak poskytuje přístup přednastaveným receptům. Na vás bude jen jídlo dokonale naservírovat rodině.

 

 

Teplotní sonda

Právě zásluhou teplotní sondy dosáhnete výsledků bez kompromisů, neboť umožní přesně sledovat teplotu jídla a péci po ideální dobu.

 

 

Funkce rychlého zahřátí

Rychlé zahřátí potěší každého, kdo nechce ztrácet čas ani peníze. Oproti běžným modelům se totiž trouba rozpálí na požadovano